La Ribera

La Ribera
La Ribera Alta

28 de febr. 2011

Llegim i piulem



Hola amics i amigues!

us escric per convidar-vos a llegir, si us ve de gust.

Tanmateix, no us convide a una lectura qualsevol; Llegim i piulem és una tertúlia literària 2.0 que comparteix l’experiència lectora d’obres de literatura catalana a través de Twitter des d’agost de l’any passat.

Ara, després de llegir i comentar diverses i variades obres i d’haver engegat altres activitats col•laterals (trobades, presentacions d’obres, diàlegs amb els autors, excursions, etc.) us proposem, amb la vinguda de la primavera, que la tertúlia siga #poeticaidigital!

Tant si teniu Twitter com si no en teniu, us convidem a capbussar-vos en aquesta aventura literària. Només necessiteu un compte a Twitter i seguir @llegimipiulem. A partir d’aleshores, llegiu com us plaga!

El llistat de les obres digitals amb els corresponents enllaços les trobareu a Llegim i piulem a partir del dia 1 de març. Després, de segur que no podreu resistir-vos a fer algun comentari i compartir-lo amb la resta de lectors, perquè així és la força de la literatura, que t’arrossega sense remei. Per això proposem l’etiqueta #poeticaidigital, perquè no se’ns perda cap “piulada” en la xiuladissa de la xarxa i després les puguem recuperar per a rellegir-les amb més calma.

Us convidem a participar en una experiència lectora completament nova i ho fem en nom de Llegim i piulem i d’Hermeneia.

Us hi animeu?






I ací vos deixe també unes piulades poètiques que ha publicat el poeta valencià Salvador Jàfer al Facebook: